La primera targeta  que per gastar 100 € al comerç local te’n regalava  20 de recompensa

L’Ajuntament de Ripoll, en concret l’àrea de promoció econòmica, fa un balanç molt positiu d’aquesta iniciativa engegada per primer cop a la nostra vila. Una aposta ferma per potenciar i recolzar les compres en el comerç i els serveis locals i  obsequiar els veïns i veïnes per fer les seves compres al comerç de casa i promoure l’economia circular. Una eina per fidelitzar als establiments i serveis a participar de les iniciatives del municipi i, alhora aportar avantatges als consumidors.

De fet 124 comerços i serveis s’han adherit a la campanya de la qual també en fan una valoració molt positiva. Per part de la ciutadania la promoció ha estat un èxit, s’han entregat un total de 596 targetes (només es podia optar a una per domicili), que representava un total de 59.600 € de despeses en compres.

Del total de les 596 targetes entregades,  la ciutadania n’ha retornat correctament validades, 435 per tal d’obtenir el val regal de 20 €, que podrà gastar als mateixos comerços i serveis adherits fins al 28 de febrer.  Una  nova injecció econòmica al sector per import assegurat  de 8.700 €. A més, totes les targetes  que han estat retornades participaran en un sorteig, que se celebrarà pròximament,  de 100 regals de diferents tipologies en l’àmbit de la restauració (bars/restaurants/cafeteries/bars de copes), a fi d’afavorir un dels sectors més perjudicats per la crisi COVID 19, on cada premi tindrà un valor diferent.

Per altra banda i seguint el mateix objectiu de recolzar el comerç  i serveis locals, enguany el lot  de Nadal que  l’Ajuntament  fa a les persones treballadores, també ha consistit en un val regal de 60 € per gastar exclusivament als establiments locals.

En resum, més de 75.000 €  entre la campanya de la targeta comerç i el lot  nadalenc que han suposat una ajuda important als sectors implicats i un incentiu ben valorat per part dels vilatans. En definitiva una aposta pel comerç i serveis locals, que són de qualitat i que ens proporciona una oferta molt diversificada i de qualitat, i que confiem consolidar, per tal que la gent de Ripoll compri al comerç i serveis locals. “Compra a Ripoll, fes poble i contribueix a enfortir l’economia local. Hi guanyes tu hi guanya Ripoll”.