• No s’ha arribat als 40.000 km, però els 10.728 km acumulats permetrien que els Ripollesos i Ripolleses arribessin fins a Xile a peu
  • 26 de les 762 persones participants gaudiran d’un dels obsequis avui sortejats

 

Aquest migdia s’ha realitat a la seu de l’Ajuntament el sorteig de 26 obsequis entre totes les persones que es van sumar al repte esportiu comunitari, DONAREM LA VOLTA A LA TERRA? Que es va proposar amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física (6 d’abril). Tal com ja es va explicar en el seu moment, l’objectiu principal anava més enllà d’acumular els 40.000 km necessaris per voltar la terra; sinó conscienciar a la població de la importància de la pràctica regular de l’Activitat Física i d’adquirir hàbits saludables.

En total les 762 persones participants (entre usuaris individuals i col·lectius adherits) han acumulat 10.782 km, que no permeten assolir el repte, però sí que encoratgen a seguir fent propostes participatives, per totes aquestes persones que s’impliquen. De fet amb els quilòmetres aconseguits s’arribaria amb línia recta fins a Xile.

Des de l’organització de l’Ajuntament es vol agrair a tots els serveis, entitats, centres educatius, Consistori Infantil i persones individuals que han fet possible aquesta acció; i a la Unió de Botiguers la seva col·laboració en els obsequis sortejats, que també han estat un reclam perquè la gent participes. Es pot consultar la relació de premis i les persones afortunades en aquest enllaç.

Galeria de fotos sorteig https://photos.app.goo.gl/v6dteC8VM5A253wb9