Des de l’Ajuntament de Ripoll es torna a apostar per dur a terme un casal d’estiu inclusiu, en el qual tots els nens i joves de la vila s’hi sentin a gust. Tornarà a tenir quatre modalitats: Esplai d’Estiu, Casal Creactiu, Casal Esportiu i Aventura’t.

Fins al 27 de maig les inscripcions estaran activades al web: https://ripoll.cat/estiuactiu2022/

Com en aquests darrers anys, hi ha quatre propostes per a infants i joves: l’Esplai d’Estiu, el Casal CreActiu, el Casal Esportiu i l’Aventura’t. Es duran a terme del 27 de juny al 29 de juliol.

La inscripció es pot realitzar per setmanes. L’horari dels casals és de dilluns a divendres de 9 a 13 h, excepte les sortides de tot el dia (2a i 4a setmana) i l’acampada (5a setmana). Des de l’Ajuntament s’ha apostat per fer de nou uns casals inclusius, per tal que tots els nens i joves de la vila puguin formar-ne part i participar per igual a les activitats que es realitzen. L’Estiu Actiu vol contribuir al creixement integral d’infants i joves i a la creació d’una societat més responsable i compromesa, mitjançant un lleure de qualitat i amb transmissió de valors.

Esplai d’Estiu ‘Fem l’Animal’

Per a nens i nenes nascuts entre 2016/2018 de P-3 a P-5 (60 places). Lloc: CEIP Joan Maragall i  instal·lacions esportives municipals.

Casal CreActiu ‘Amb les Mans’

Per a nenes i nens nascuts entre 2010 i 2015 de 1r a 6è de primària (60 places). Lloc: CEIP Joan Maragall i  instal·lacions esportives municipals

Casal Esportiu ‘Tenyim el casal de verd’

Nens i nenes de 1r a 6è de primària (90 places). Lloc: Instal·lacions esportives municipals i Casal Cívic “Devesa del Pla”.

Aventura’t ‘Aquest estiu tria la teva aventura’

Per a joves d’entre 12 i 16 anys. Lloc: Casal de Joves el Galliner. Ripoll.

Més informació: https://ripoll.cat/estiuactiu2022/