L’Ajuntament de Ripoll organitza un any més la campanya Estiu Actiu, del 25 de juny al 26 de juliol, i programarà 4 casals que permetran cobrir la franja d’edat dels 3 als 16 anys:

Esplai D’estiu: adreçat a infants nascuts entre els anys 2014 i 2015 (p3 a P5). Un espai per jugar, i experimentar a través dels 4 elements de la terra. Es portarà a terme al CEIP Joan Maragall i en els equipaments esportius municipals.

Casal Creactiu: adreçat a infants nascuts entre els anys 2009 i 2012 (1r a 4rt de primària). Un espai per donar ales a la creativitat. Cada setmana es farà una descoberta plàstica de la mà d’un artista convidat. També hi haurà espai pel joc, les activitats aquàtiques i les sortides a la natura. Es portarà a terme al CEIP Joan Maragall, al equipament cívic la Devesa del Pla i en els equipaments esportius municipals.

Casal Esportiu: adreçat a infants nascuts entre els anys 2007 i 2012 (1er a 6é de primària). Un espai per gaudir de les activitats esportives i de l’entorn. Jocs, esports, activitats aquàtiques, excursions, acampades, tot pensat per potenciar la convivència, l’autonomia i la diversió Es portarà a terme a les instal·lacions esportives municipals i espais a convenir.

Aventura’t: Adreçat a joves nascuts entre els anys 2003 i 2006 (1er a 4art d’ESO). Esport i aventura s’alien per oferir una varietat d’activitats esportives, aquàtiques i de coneixement de l’entorn. Es portarà a terme al Casal de Joves el Galliner i a les instal·lacions esportives municipals.

Per afavorir la conciliació de les vacances familiars els 4 casals oferiran la possibilitat d’inscriure’s per setmanes i d’optar a la possibilitat de servei d’acollida matinal i de servei de menjador.

Els preus, amb una variació mínima respecte a l’any passat, es poden consultar a la taula adjuntada. Com ja es habitual hi haurà descomptes d’un 15% als inscrits 4 o 5 setmanes, d’un 20 % als abonats a la piscina municipal i d’un 10% a família monoparental, nombrosa o en el cas de 2 o més germans (descomptes no acumulables entre si).

Les inscripcions es podran realitzar del 20 de maig al 3 de juny a la pàgina web de l’Ajuntament de Ripoll, https://www.ripoll.cat/ i seguir les instruccions que es detallen. Si es requereix més informació es pot escriure un correu a estiuactiu@ajripoll.cat  o adreçar-se a la Piscina Municipal de Ripoll. Pels infants inscrits,  hi haurà una reunió informativa el  18 de juny.

Consulteu tots els detalls dels casals a ⬇️