El divendres 19 de març se celebra el Dia del Pare, una data especial que serveix per homenatjar i reconèixer l’esforç i dedicació dels  progenitors. És per aquest motiu que la Regidoria de comerç de l’Ajuntament de Ripoll, la Unió de Botiguers i el Comerç Local de la vila, han preparat una campanya especial.

Aquest Especial Dia del Pare  consisteix en un sorteig de 100 € en vals de 10 € a gastar en els establiment adherits a la campanya De la Botiga a Casa.

El funcionament és fàcil:

  1. El client adquireix un producte in situ o fa una  comanda  a un dels establiments adherits  a la campanya De la Botiga a Casa
  2. L’establiment entrega el paquet al client o el prepara per entregar al repartidor
  3. El pare rep el paquet i es fa una foto amb el regal
  4. El pare es fa una foto la puja al seu Instagram i etiqueta @ajuntamentderipoll i el comerç on ha estat comprat el present i el hastag #diadelpareripoll (per poder participar cal tenir un perfil públic o ser “amics” amb el perfil de l’Ajuntament de Ripoll.
  5. En el cas de no tenir un perfil d’Instagram es pot participar enviant la fotografia a projeccioeconomica@ajripoll.cat

El temps per presentar les fotografies és fins al 22 de març. El resultat del sorteig s’anunciarà a través de la pàgina web i les xarxes socials de l’Ajuntament.

El temps per presentar les fotografies és fins al 22 de març. El resultat del sorteig s’anunciarà a través de la pàgina web i les xarxes socials de l’Ajuntament.

Al llistat adjunt podeu veure els  establiments participants, però quan feu la vostra compra estigueu atents si l’establiment té el cartell identificatiu de la campanya i o demaneu si també participa de la promoció.