Amb les dades positives dels bons indicadors relacionats amb la pandèmia del coronavirus i del ritme de vacunació, es van recuperant les activitats i els serveis en tots els àmbits de la vila. És per això que, a partir de l’1 de juliol, es tornarà a reprendre el servei de menjador per a persones jubilades o pensionistes majors de 55 anys. Aquest es durà a terme al Casal Cívic Centre (situat al carrer Doctor Raguer), que és propietat de la Generalitat de Catalunya, on s’ha cedit un espai.

Aquest servei es duia a terme al Club Casal dels Avis, ubicat als baixos de la Fundació Guifré del barri de Sant Pere. A causa de les mesures preses en relació amb la Covid-19, es va interrompre el març del 2020 i durant aquest temps s’han subministrat els àpats als habitatges de les persones usuàries que en tenien més necessitat. En aquests moments, l’espai que ocupava el Club s’ha obert al Centre de Dia per tal de complir amb els protocols de funcionament d’aquest equipament per a les persones grans, que s’ha de dur a terme en espais separats d’altres serveis de la residència. És per això que s’ha optat per buscar l’espai alternatiu del Casal Cívic Centre.

Què és i per a què serveix aquest servei de menjador?

Servei adreçat a persones majors de 55 anys jubilats o pensionistes on es pot anar a dinar a un preu assequible, garantint una alimentació equilibrada i un espai d’interrelació amb altres persones.

Quin cost té?

El preu del menú (primer plat, segon plat, postres i aigua) és de 6,5 € cadascun; o bé 5 € si s’adquireix un abonament d’un mínim de 3 dies a la setmana.

Dates i horaris: De dilluns a divendres (no festius) de 13.30 a 15 h. Cal avisar el dia anterior (abans de les 17 h) per poder accedir al servei al telèfon 619 67 41 82.

Per a més informació, podeu adreçar-vos al Casal Centre de dilluns a divendres (12-16 h) o bé al telèfon 619 67 41 82 (cada dia de 12 a 18 h).

L’espai del Centre Cívic Centre on s’ubica el servei de menjador