El cartell compta amb grups com Els Catarres, Xiula, Blaumut i Marcel i Júlia. Se celebrarà el 8 d’octubre a la Devesa del Pla i les entrades surten a la venda el 15 de juny.

Aquest dimecres es va presentar la que serà la tercera edició del festival inclusiu INSPIRA, que tindrà lloc el 8 d’octubre a la Devesa del Pla de Ripoll. Els Catarres, Blaumut, Xiula i Marcel i Júlia són els caps de cartell. El comparteixen amb produccions i espectacles inclusius com els del grup musical Clams, la dansa inclusiva de P9, la companyia de teatre I ara què? de la Fundació MAP o Dj’s pel Canvi.

El festival es farà de les 11 h del matí a la 1 h de la matinada, amb un ampli ventall d’activitats paral·leles per a totes les edats, com un vermut musical, food trucks, zona infantil, tallers de sensibilització, circ, batucades o ràdio inclusiva en directe. Es reprodueix el format del 2019, quan hi van assistir 5.000 persones. Aquest any, les entrades es posaran a la venda a partir del 15 de juny en línia, a través de la plataforma Codetickets, i també físicament al restaurant CAT Can Guetes de Ripoll.

L’INSPIRA està organitzat per la Fundació MAP, que compta amb el suport de l’Ajuntament, la Comissió de Festes de Ripoll i d’altres entitats socials que hi aporten activitats. Trobareu tota la informació ampliada sobre el festival a la pàgina web de la Fundació MAP o a www.inspirafestival.com.

Descarrega el cartell (PDF)