Aquest dilluns es va presentar la quarta edició del festival inclusiu INSPIRA, que es durà a terme el dissabte 30 de setembre a la Devesa del Pla de Ripoll. Els principals reclams del cartell d’aquest 2023 són La Pegatina, El Pot Petit, Triquell i Ginestà, però també es comptarà amb produccions de qualitat protagonitzades per persones amb capacitats diverses. Enguany també es destaca la companyia de circ poètic i inclusiu Mur.

El festival seguirà el format de la passada edició i es farà d’11 del matí a la 1 h de la matinada, amb un ampli ventall d’activitats paral·leles per a totes les edats, com un vermut musical, zona infantil, tallers de sensibilització, circ o ràdio en directe.

Les entrades es posaran a la venda a partir del dia 19 d’abril a les 12 del migdia en línia, a través de la plataforma Codetickets, i també físicament a la cèntrica botiga Moda Re- de Ripoll, gestionada per InserMAP i Càritas Ripoll.

L’INSPIRA està organitzat per la Fundació MAP, que compta amb el suport de l’Ajuntament, la Comissió de Festes de Ripoll i d’altres entitats socials que hi aporten activitats. Els seus eixos principals són la inclusió, la sostenibilitat i la dinamització social, cultural i econòmica. Trobareu tota la informació ampliada a la pàgina web de la Fundació MAP o a www.inspirafestival.com.