Encesa de llums i Fira de Nadal a Ripoll

Amb l’encesa de llums i la Fira de Nadal, Ripoll engega el programa d’activitats culturals, comercials i lúdiques del Nadal.
Així la Unió de Botiguers i l’ajuntament de Ripoll, amb la col·laboració de les entitats i associacions, han preparat diverses activitats com a tret de sortida de les festes de Nadal per la setmana del 4 al 10 de desembre.
S’inicia amb l’Encesa de llums de Nadal prevista pel dimarts dia 5 a partir de les 18h a la plaça de l’ajuntament, continuant amb una cercavila amb la Xaranga “Jaleo Band” i els “Tions” per acabar a la plaça Sant Eudald amb l’obertura de “l’oficina Postal” de la Unió de botiguers i xocolatada per a tothom. Aquesta “oficina postal” forma part de les accions promogudes per la Unió de botiguers per dinamitzar el comerç de la Vila i consta d’un espai on tothom hi podrà deixar els seus desitjos i peticions..; estarà oberta de dilluns a divendres de les 17h a les 19h,, dissabte de 18h a 20h i diumenges i festius de 11’30h a 13’30h. Es complementa amb unes caixes de regals que es col·locaran en diversos indrets de la població.
Els dies 8 i 9 tindrem la Fira de Nadal a la plaça de l’ajuntament amb 14 casetes i una desena de parades de comerços i associacions que oferiran els seus productes, tot això amb tallers de titelles de nadal, activitats infantils i música al carrer.
Durant aquests dies, del 6 al 10 de desembre, els més petits podran gaudir també d’un parc infantil a la plaça de la Lira, i s’afegeixen diverses activitats culturals o festives com el circuit Folc, tal i com reflecteix el programa adjunt.
Al llarg de tota la campanya de Nadal la Unió de botiguers ens proposa un concurs per descobrir la notícia imaginada de l’àlbum “el Succés”. La butlleta per participar-hi és retallable i la trobareu dins al mateix àlbum. Tant els àlbums com l’anècdota-notícia es trobaran als establiments comercials associats.
Les activitats continuaran durant tot el mes de desembre i fins la diada de Reis d’acord amb el programa adjunt on es recullen la majoria d’activitats preparades a Ripoll per les entitats i associacions ciutadanes.

2017-12-01T10:20:28+00:00 30 novembre 2017|Actualitat Ajuntament|