En bici sense edat!

EN BICI SENSE EDAT és una iniciativa que vol retornar la capacitat d’anar en bicicleta i sentir el vent a la cara a persones grans i/o persones que ja no poden fer-ho per elles mateixes, gràcies a la utilització d’un tricicle elèctric especialment adaptat, conduït per persones voluntàries.

Gaudint de les passejades en tricicle, volem crear noves relacions inter-generacionals, lluitar contra la soledat no volguda, promoure l’envelliment saludable i el bon tracte a la gent gran, i aconseguir una ciutat més humana i solidària.
L’èxit d’aquesta iniciativa s’ha estès per tot el món i ara també és possible gaudir-ne a Ripoll! Si vols participar i gaudir de l’experiència, tant com a persona voluntària com passatgera, contacta ambnosaltres.

Per participar com a persona voluntària, NO cal ser expert/a usuari/ària de la bici. Els tricicles són elèctrics i es poden conduir amb facilitat.

Si es vol participar com a usuari només cal enviar un correu a comunicacio@ajripoll.cat o trucar al 972714142 i demanar pel servei EN BICI SENSE EDAT

Fes-te voluntari i suma’t a pedalar contra la soledat no volguda!