El grup musical i familiar recorrerà aquest dissabte els carrers de Ripoll dalt d’una carrossa i seguirà un itinerari que culminarà a l’hospital de Campdevànol

Es tracta d’una iniciativa pionera a casa nostra des que va començar la crisi del Covid-19, que compta amb el vist-i-plau de les autoritats sanitàries i l’Ajuntament de la capital del Ripollès

 El grup “Els Superherois” estava immers en un projecte benèfic per presentar el seu primer àlbum titulat “La Gran aventura”, que a partir del dia 23 d’Abril arribarà a les plataformes d’streaming. Degut a la crisi sanitària, la banda s’ha hagut d’inventar un format innovador per no renunciar a la celebració d’aquest concert solidari.

La banda oferirà un concert sobre rodes amb la voluntat de donar un caire positiu a la situació que estem vivint, sobretot enfocat als infants i a tota la unitat familiar. D’aquesta manera, es vol convidar a totes les famílies a què gaudeixin del concert des dels balcons de casa seva quan passi la carrossa o a través del canal de Youtube de “Els SuperHerois, a través del qual es transmetrà l’actuació en directe.

L’esdeveniment s’iniciarà a la plaça de l’Ajuntament de Ripoll a les 17:00h i finalitzarà a les 20:00h davant l’hospital de Campdevànol, on es llegirà un manifest d’agraïment i suport als sanitaris.

Aquesta iniciativa es durà a terme amb la col·laboració desinteressada d’entitats públiques, associacions, escoles, empreses, i particulars. En aquests moments de confinament, si hi ha alguna cosa que ens pot unir es la música i també creiem que és una bona teràpia per tots.

Per a més informació:

Josep López – Responsable de comunicació

popperxics@gmail.com / telefn. 664310287

www.elssuperherois.com

 Discogràfica U98 music

Jordi Puig

Jordi@u98music.cat

https://www.instagram.com/elssuperherois/                                                                                  

http://www.youtube.com/c/ElsSuperherois

Nota de Premsa