El segon Black Friday celebrat a Ripoll es valora positivament per una bona part dels establiments adherits a la campanya iniciativa de la Unió de Botiguers i l’Ajuntament. Així, segons una mostra recollida, els botiguers consideren que les vendes havien anat “prou bé” i que, en tot cas, es notava que era “un cap de setmana diferent, amb més vendes i afluència de clients que altres divendres i dissabtes”.

El segon Black friday (divendres negre, en anglès) ha tingut la participació d’una quarantena de botigues i restaurants amb descomptes que en la majoria dels casos anaven del 20% al 40 % en els comerços adherits i en d’altres que també s’han afegit a la campanya. També ha tingut molta participació la proposta del sorteig previ de 5 vals de 40 € per gastar durant aquests dies. Un total de 1872 tiquets de compres superior a 10 €, recollits en els establiments adherits, del 4 al 26 de novembre, que es van sortejar públicament el dia 27 i que en van resultar guanyadors:

  • Caren Pena amb tiquet de 9Moble
  • Lorena Escobar amb tiquet de Ca la Magda
  • Daniel Vergara amb tiquet de Rams&Roses
  • Carles Mauri amb tiquet de la Solana
  • Catalina Sala amb tiquet de Rams&Roses

Per la Unió de Botiguers i per l’Ajuntament ha estat una bona manera de donar el tret de sortida de la campanya de Nadal. Es valora com una actuació dinamitzadora del comerç positiva i que demostra que si es fan accions atractives els ripollesos i ripolleses responen.

Galeria imatges sorteig i entrega de val     https://photos.app.goo.gl/Pdx8CCLv9c8PkhiJ7