Ripoll inaugurarà aquest proper divendres 5 d’octubre a les 19.30 hores les obres de millora que s’han portat a terme al teatre comtal, que ja té més d’un segle, per adaptar-lo a la normativa vigent i millorar l’accessibilitat

La reforma, que ha tingut una durada de 9 mesos, ha consistit en la rehabilitació del local annexa al teatre comtal, amb entrada per la ctra. de Ribes 26, per dotar-lo d’un nou accés que acull un vestíbul apte per petits assajos i un espai per camerinos i serveis pels actors amb accés directe a l’escenari.

El projecte d’obra va ser redactat per l’arquitecte Pere Orri i l’obra adjudicada a Serveis Integrals 360 Plus SL amb un cost total de 233.745’89 € , dels quals 85.000 € provenen d’una subvenció del PUOSC.

El mateix divendres i després de l’acte simbòlic de la inauguració que farà el mateix alcalde Jordi Munell, les instal·lacions ja seran estrenades i utilitzades per la companyia Píndoles, Miicroteatre fora del teatre, que oferirà un circuit teatral itinerant amb la representació de «A les fosques”, “A propósito del miedo a volar” i “Hey soul sister”, obert a tothom i gratuït.

Programa