Les inscripcions es realitzaran a partir del dia 31 d’agost a la piscina municipal

Un any més el servei d’esports municipal ha preparat l’oferta esportiva municipal que es realitza a les instal·lacions de la piscina i que iniciarà al mes d’octubre. Tot i la incertesa del moment s’ha programat un ventall ampli d’activitats, amb el benentès, que caldrà adaptar-se a les possibles normatives que segons l’evolució de la pandèmia es vagin dictaminant.

Enguany,  a diferència de l’any passat,  no s’oferirà el tastet d’activitats per dos motius, el primer per evitar aglomeracions als vestidors i a la piscina i el segon perquè imminentment s’iniciarà la reforma dels vestidors i, per qüestions d’aforament,  cal regular les activitats de les instal·lacions al màxim.

A partir del dilluns 31 d’agost s’obrirà el període  les inscripcions per assistir a les activitats trimestrals, que es reprendran a partir del 5 d’octubre. Com ja és habitual es mantindrà la plaça a aquelles persones que ja van realitzar l’activitat l’any passat però cal passar per la recepció de la piscina per confirmar la inscripció.

L’oferta d’activitats és variada, adaptada a diferents franges d’edat,  a horaris de matí, tarda i vespre, amb preus avantatjosos pels socis  i amb un calendari definit.

 

Per més informació es pot trucar a les instal·lacions de la piscina municipal al   972.70.23.56, consultar els documents d’aquesta nota i  la pàgina  web https://ripoll.cat/piscines-municipals/.