El 16 de febrer, per segon any consecutiu, Protecció Civil Ripoll, amb el suport de l’Ajuntament de Ripoll organitza la segona caminada solidària amb motiu del dia Internacional del Càncer Infantil

Amb motiu del Dia Internacional del CANCER INFANTIL, que se celebra el mundialment el 15 de febrer, per segon any consecutiu  l’associació de voluntaris de Protecció Civil de Ripoll,  organitza pel diumenge  16, una Caminada Solidària amb l’objectiu de recaptar fons per l’Hospital de Pediàtric de Sant Joan de Déu.  Amb el lema El Ripollès Camina pels Valents s’espera que la participació superi les més de 350 inscripcions que hi va haver l’any passat.

L’activitat, que es presenta com una activitat familiar, amb un itinerari de 5 km semi urbà i accessible també a persones amb mobilitat reduïda,  tindrà com a lloc de sortida i arribada  la plaça de l’Ajuntament. A partir de les 10 del matí començaran les inscripcions presencials i el repartiment de dorsals. Enguany per facilitar la inscripció,  també es pot fer prèviament, a la pàgina web del mateix Ajuntament www.ripoll.cat. La col·laboració solidària mínima per participar és de 5 €. Les persones que no poden participar a la caminada però hi volen col·laborar ho poden fer a  través del mateix enllaç.

En aquesta caminada col·laboren més de 15 entitats i empreses de Ripoll i comarca, que amb la seva implicació fan possible tot el que l’acompanya, com per exemple  la xocolatada, els avituallaments, l’aigua gratuïta,  el muntatge, etc., tots amb el mateix objectiu: ampliar l’atenció i cura dels infants que pateixen càncer. El Consistori Infantil, molt proper amb la causa que ocupa la cursa, també hi participa molt activament tant en la promoció de l’activitat com  organitzant un avituallament al mig del recorregut.

Les agrupacions de protecció civill de Campdevànol i Sant Joan hi donen suport, així com Creu Roja, El Ripollès.cor, i l’Oncolliga. Restaurant Perla ofereix la xocolatada, i altres empreses faciliten material i suport com Aigua de Ribes, CBG, Galetes Birba i  Les Delícies del Ripollès.També es compta amb el suport del Consell Esportiu i  Comarcal del Ripollès així com SOMASRSA I SOREA.

Amb aquesta activitat es vol donar suport al projecte PLEO.  En Pleo és un robot sensible, amb aparença de petit dinosaure i dotat amb intel·ligència artificial.  En Pleo ajuda a tots els nens que a causa de la seva malaltia, en molts casos càncer, tenen les defenses molt baixes.  Els fa companyia, els ajuda a menjar, a dormir, i el més important, a somriure. Com que en Pleo no té una vida molt llarga, ja que cada vegada que està amb un infant s’ha d’esterilitzar i la seva pell es va trencant, s’han de renovar molt sovint i té un cost elevat.

Us animem a participar i donar suport als infants i joves valents.

INSCRIU-TE AQUÍ

CARTELL