Per tercer any consecutiu l’ajuntament de Ripoll obsequia als nadons nascuts i inscrits a la vila amb un detall de benvinguda que consta d’un lot de productes higiènics, una bossa de roba serigrafiada amb el logotip del projecte, una postal recordatori per escriure les dades del infant i un val per anar a la piscina amb els pares i germans.

També a partir del mes d’octubre es tornaran a oferir tallers i activitats adreçades a famílies perseguint diferents objectius com per exemple que progenitors i fills comparteixin temps o per tractar altres aspectes com la conciliació familiar. De la mateixa manera la plantada anual de flors i arbres, que es celebra el mes de juny, i que cita a tots els infants nascuts l’any anterior també forma part d’aquest projecte.

Amb el Projecte Nadó l’ajuntament vol col·laborar i oferir descomptes, regals i activitats adreçades al nounat i també a la seva família i, agrair el fet de tenir un o una habitant més al municipi. Aquest any 2018, i fins a data d’avui, a Ripoll han nascut un total de 46 nadons, 26 dels quals han estat nens i 20 nenes. Les famílies que hagin empadronat els seus fills o filles i no hagin rebut l’obsequi poden venir a l’ajuntament a recollir-lo de 9 a 14 hores i o demanar-lo a través del telèfon 636090808 o el correu comunicacio@ajripoll.cat