Segons informa ADIF, des del dilluns dia 15 i fins el divendres dia 19 d’octubre -ambdós inclosos -, el pas a nivell situat al passeig Ragull, romandrà tancat. El tram tancat anirà des de la plaça Gran fins a la gasolinera del mateix passeig. El pas pel raval de Barcelona també romandrà tancat als vehicles excepte pels veïns.

El motiu és que cal substituir la pavimentació que es troba en molt mal estat. Aquest canvi suposarà una millora tant per als usuaris com per a la circulació ferroviària.

Per aquest motiu s’informa als veïns que durant aquests dies els vianants i els vehicles no podran travessar aquest pas en cap dels dos sentits de la marxa. Els vianants podran utilitzar el pas subterrani i per als vianants amb mobilitat reduïda i cotxets s’habilitarà temporalment un pas. Els vehicles podran passar pel carrer Progrés i la ronda Castelladrall o bé per la variant de la c-17 i la carretera de Ribes.

L’ajuntament de Ripoll demana disculpes per les molèsties que aquesta obra pugui ocasionar i agraeix per endavant la comprensió de la ciutadania.