Enguany fa 25 anys que l’ajuntament de Ripoll organitza el Ripijoc, un espai de lleure i jocs destinat a infants de 1 a 12 anys que amb el pas dels anys ha evolucionat per adaptar-se a la demanada de cada moment. El parc té lloc al Pavelló municipal d’esports i romandrà obert els dies 27 i 28 de desembre en horari de 4 a 8.30 de la tarda. El preu de l’entrada és de 5 € que permeten accedir a tota l’oferta. A més, amb l’entrada s’entregarà un val descompte per a una sessió de cinema al Teatre Cinema Comtal els dies 2 o 4 de gener.

Entre les múltiples propostes que ofereix el parc, i que son molts esperades per la canalla com els llits elàstics, els inflables, el circuit de vehicles elèctrics o el taller de maquillatge, en aquesta edició cal destacar l’estrena de la nova zona d’escalada a l’escenari del pavelló, un passatge del terror renovat i un nou espai de joc familiar adreçat als infants més petits.

L’èxit d’aquest parc també suma per la implicació d’altres serveis, entitats i associacions que fan possible la posada en escena. Aquesta any la biblioteca «Lambert Mata» i el Museu Etnogràfic han preparat unes activitats, el Consistori Infantil oferirà un taller i vendrà gorres solidàries, els joves del Casal Jove el Galliner col·laboraran en activitats així com els voluntaris de Creu Roja i Protecció Civil.

Al fulletó adjunt trobareu tota la informació al detall.