A partir d’aquest dijous es podrà votar perquè el monument passi de fase, a les xarxes de @BatallaTV3 (Instagram, Facebook i Twitter).

Aquest dijous a partir de les 22.45 h, s’emet un nou capítol de Batalla Monumental de TV3, en el qual el Monestir de Santa Maria de Ripoll és protagonista. S’enfrontarà a la Cartoixa d’Escaladei (Priorat) en l’anomenada “batalla de la fe”. Roger de Gràcia és el conductor d’aquest programa que enfronta a dos dels monestirs més emblemàtics de Catalunya. Els actors Laia Fontàn i Lluís Soler hi apareixeran defensant el Monestir de Ripoll, mentre que Candela Figueras defensarà la Cartoixa amb Gessamí Caramés.

Des de l’Ajuntament de Ripoll es vol donar tot el suport al nostre Monestir en aquesta “batalla” i, per tant, durant tota la setmana s’anirà fent una campanya de difusió per aconseguir que molta gent el voti i aconsegueixi passar a la final.

Com es pot votar?

El públic decideix quin monument passa a la final, votant a les xarxes socials del programa. Per participar-hi, es pot fer als perfils de @BatallaTV3 deixant-hi un comentari: instagram.com/BatallaTV3, facebook.com/BatallaTV3 o twitter.com/BatallaTV3. Les votacions comencen aquest dijous durant l’emissió del programa i es poden dur a terme fins al dimecres vinent. El resultat es donarà a conèixer el dijous 10 de febrer a la tarda, al programa “Tot es mou”. La final es disputarà entre els 5 monuments guanyadors en un programa en directe especial.