Ripoll té el cartell de complet per aquest estiu pel que fa a l’ús d’instal·lacions esportives de la vila. Des de l’estiu del 2011 i cada any successiu, el Centre de Tecnificació Esportiva de Ripoll, treballa per consolidar-se com un lloc referent de clubs i entitats esportives de Catalunya per a la realització d’estades de pretemporada, campus formatius i de perfeccionament i concentracions esportives. El municipi disposa, al Centre de Tecnificació Esportiva, d’unes instal·lacions de qualitat i un entorn incomparable, així com un equip tècnic amb experiència, que dóna suport a l’organització dels esdeveniments.

De la mateixa manera altres clubs i campus fan ús de les instal·lacions esportives de la vila dins la seva programació, fent que en l’àmbit d’equipaments esportius estiguin tots al complet per l’estiu 2019. A més, a aquestes peticions cal sumar-hi el casal d’estiu municipal “Estiu Actiu”, que amb una mitjana de 250 infants també utilitza les instal·lacions. Cal destacar que enguany s’ha hagut de dir que no a alguns clubs de fora, com el Club Patí Congrés, el Sant Cugat Volei o el campus multiesportiu d’escoles de Bcn, i també reduir el nombre d’hores d’alguna entitat esportiva de Ripoll per tenir el calendari ple.

Al mateix temps, s’intenta complementar l’activitat esportiva, amb altres iniciatives amb repercussió social i econòmica positiva cap a la vila de Ripoll. Des de sortides a l’entorn, trobades amb les famílies o la participació en actes culturals.

Per aquest estiu 2019 es tenen confirmades les següents estades:

Estades / organitzadorsParticipants
Campus multi-esportiu Club DMS Barcelona65
Campus bàsquet Xevi Rabaseda60-70
Campus Volei Femení F.C. Barcelona80-90
Curs Internacional de Música30
Ripollès Dansa20
Campus Hoquei Patins Manrubia25
Campus Volei Viladecans50
Campus Futbol Sala Agon S.E.35
Campus Escola Futbol del Ripollès50
Campus Porters de Ripoll20
Trofeu Cabina de Futbol 7120-150
Atlètic Club Ripoll50
Club Patí Ripoll20
Intensiu de Ioga Escola Vedruna40-50
MOU-T Dance School20
Fundació Map10
Estiu Actiu Ajuntament de Ripoll250
TOTAL APROXIMAT900

 

És important destacar que es repeteixen campus d’anys anteriors, senyal de la satisfacció assolida en les edicions passades per part dels organitzadors i participants.

Amb aquesta planificació, les instal·lacions esportives municipals tindran una ocupació màxima durant tot l’estiu.