El conseller, acompanyat de l’alcalde Jordi Munell i del director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona, Martí Fonolleras, ha explicat l’oportunitat que suposa pel territori el Pla Educatiu d’Entorn.

El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, ha visitat avui la localitat per mantenir una trobada amb els directors/es dels centres educatius de Ripoll. A banda d’agrair la bona tasca feta durant el passat curs escolar, que per les circumstancies viscudes al territori no es presentava gens fàcil, Bargalló ha manifestat l’oportunitat que suposa pel territori desplegar un Pla Educatiu d’Entorn. Programa que ja es porta a terme a 128 municipis del territori Català i que busca millorar l’èxit educatiu més enllà dels propis centres. Per aquest motiu el PEE és una eina que ha de permetre ordenar i posar en valor el que es fa al territori en matèria d’educació formal i no formal, i dotar d’allò que falta amb nous projectes i recursos. L’alcalde, Jordi Munell, ha recalcat la importància del treball coordinat i en xarxa per tal que aquest programa pugui tenir eficàcia, no només pel que fa a la comunitat educativa, sinó englobant a tots els agents educatius del territori com són entitats, associacions, etc. L’equip de persones tècniques que s’encarregarà d’executar el programa ha explicat que en els propers mesos es portarà a terme una diagnosi per definir la situació actual tant pel que fa a l’educació formal, no formal i informal i traçar les línies de treball a desenvolupar.

Prèviament el conseller ha signat el llibre d’honor de la vila i s’ha reunit amb l’alcalde, regidors municipals i la consellera d’educació del Consell Comarcal per debatre temes referents a l’educació en el nostre territori.

Galeria d’imatges https://photos.app.goo.gl/JaeYECRbbd5RPngW9