Transport urbà

Avui el  Consell Comarcal del Ripollès ha anunciat que ja és possible fer la sol·licitud de plaça del servei de transport urbà. En aquest cas, el servei no és gratuït i el poden demanar els alumnes residents i escolaritzats als municipis de Campdevànol, Camprodon o Ripoll.

El formulari es pot trobar a l’apartat d’Ensenyament (Ripolles.cat/ensenyament). Tan sols cal descarregar-lo, omplir-lo directament amb l’ordinador, i presentar-lo al consell comarcal per mitjà de la instància genèrica, gestió que també es pot fer electrònicament des del mateix apartat. Per fer la sol·licitud de manera telemàtica recordem que és necessari disposar d’un certificat d’identitat digital com l’idCAT mòbil, molt ràpid i fàcil d’obtenir, també per internet. Al mateix web també hi ha una petita guia sobre com sol·licitar telemàticament aquests serveis.

També es pot omplir i presentar presencialment al consell comarcal amb  cita prèvia trucant al Consell Comarcal del Ripollès, al telèfon 972 70 32 11.

El termini de presentació finalitza el  31 de juliol

Gratuïtat del transport i del menjador escolar

També ja hi ha disponible el formulari per sol·licitar la gratuïtat del transport i del menjador escolar. Aquests serveis són a l’abast de tots els alumnes de P3, P4, P5, Educació Primària i Educació secundària obligatòria que s’escolaritzen en un altre municipi atès que al de residència no hi ha oferta educativa corresponent al seu nivell, fet que no correspon a la realitat de Ripoll.

El formulari de sol·licitud està disponible al mateix web del servei d’Ensenyament del Consell Comarcal del Ripollès. Tan sols cal descarregar-lo, omplir-lo amb l’ordinador i enviar-lo per instància genèrica. També es pot omplir i presentar presencialment al consell comarcal havent sol·licitat telefònicament la cita prèvia.

En aquest cas, el termini per fer aquest tràmit s’acaba el 5 de juliol.

Podeu llegir la nota original del Consell Comarcal a aquí