Amb l’objectiu d’animar l’activitat comercial local una trentena de comerços de Ripoll participaran a la campanya “blacFriday” que es portarà a terme el divendres 23 i dissabtes 24 de novembre. Durant aquests dos dies les botigues adherides oferiran   suculentes ofertes i descomptes per atreure l’atenció dels clients i potenciar les compres Nadalenques a les botigues locals.

A més, les persones que durant el mes de novembre efectuïn compres majors de 10 € als comerços adherits a la campanya del Black Friday, dipositant el tiquet de compra amb el seu nom i telèfon, a les 5 bústies situades a les farmàcies de la vila, entraran al sorteig de 5 vals de 40 €, per gastar durant el dia 23 i 24 de novembre en els comerços participants de la campanya.

Tot i que l’any passat alguns comerços  ja van participar del divendres negre, enguany la Unió de Botiguers i l’Ajuntament de Ripoll – representat per l’àrea de promoció econòmica-  han volgut incentivar aquesta proposta per motivar els Ripollesos i Ripolleses a fer les seves compres al comerç de proximitat, obtenint a canvi múltiples ofertes, avantatges i una atenció i tracte que difícilment trobaran a les grans Superficies.

Descàrrega cartells:  Fotos https://photos.app.goo.gl/tPuiKUqEtBDdQZ2G9 /  PDF  aquí