Aquest passat cap de setmana El Club Esportiu de Sords del Ripollès ha participat al campionat d’Espanya per Clubs de Pàdel per a Sords Femení i Masculí de Categoria Absoluta que enguany s’ha celebrat a Castelló. Amb una participació de 14 equips masculins i 8 de femenines, les parelles ripolleses formades per Elena Torres i Lídia Sánchez i per Ricard Díaz i Òscar Díaz han obtingut molt bons resultats. Pel que fa a la parella femenina es va alçar amb el títol de subcampiones d’Espanya. L’equip masculí va obtenir el lloc de subcampió d’Espanya de la categoria masculina de consolació.

Unes posicions que segons els mateixos esportistes, les animen a seguir treballant fort i a proposar-se nous reptes. També apunten la importància de poder participar en campionats estatals per dues raons. En primer lloc per evidenciar que l’esport és una eina de cohesió i que els límits se’ls posa cada un , i en segon lloc, per mostrar Ripoll arreu del territori.

L’Ajuntament de Ripoll aprofita per felicitar a les dues parelles campiones i les encoratja a seguir lluitant per aconseguir nous èxits esportius.

 

Descàrrega d’imatges https://photos.app.goo.gl/3CKAUeodPqqgmJUm9