Aquest Dissabte 28 de juliol Biel Cussó, autor de la novel·la Sang freda, assistirà al club de lectura de la biblioteca.

El club de lectura de la Biblioteca Lambert Mata, que enguany ja compleix 13 anys, és una activitat gratuïta i apte per a tothom que es realitza l’últim dissabte de gener, març, maig, juliol, setembre i novembre a les 12 del migdia a la Sala Josep Maria Anglada de la Biblioteca Lambert Mata. Les sessions, que són conduïdes pel poeta i literat ripollès Ramon Alabau, sempre giren entorn un llibre escollit prèviament.

Els propers mesos, els clubs de lectura, seran molt especials ja que comptaran amb la presència de l’autor del llibre a comentar. El primer serà els dissabte 28 de juliol i l’autor convidat serà Biel Cussó, amb qui els assistents tindran ocasió de comentar la seva última novel·la Sang freda, que ha estat IV Premi Memorial Agustí Vehí. El següent tindrà lloc el dissabte 29 de setembre i serà en Rafel Nadal, autor de La Senyora Stendhal, qui compartirà col·loqui amb els assistents. L’última trobada de l’any, el mes de novembre, comptarà amb la presència de l’autor camprodoní Oriol Molas que ens parlarà del seu llibre Cazeneuve i la revenja dels desvalguts.