El Cicle de Cinema Infantil en Català és un programa de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per fer créixer l’oferta i el consum de cinema infantil en català, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

A Ripoll, aquest cicle sempre ha estat recolzat per l’Ajuntament conjuntament amb el Circuit Urgellenc, empresa que programa el cinema comercial al Comtal de Ripoll. Aquesta temporada, l’Ajuntament de Ripoll vol fomentar que tothom pugui tenir accés a les projeccions i per això  ofereix a totes les nenes i nens, des de P-5 fins a 4t de Primària, uns vals  de descompte del 50% per a una de les sessions programades.

Aquests vals es repartiran a través de les escoles de la vila, amb l’objectiu de fomentar la participació en les sessions en català que proposen des del Consorci i que el Circuit Urgellenc ha programat pels diumenges a la tarda a les 17 h. El cicle comença aquest pròxim diumenge, dia 5 de març, amb la projecció de “Hopper: El pollet llebre”.

Les altres pel·lícules programades són: “Mòmies” (que excepcionalment es podrà veure, a més a més del diumenge 12 de març a les 17 h,  també el dissabte dia 11 a les 18 h);  “El gat amb botes: L’últim desig”, el 19 de març; i “El prodigiós Maurice”, el 26 de març.

Programa