Els infants participants conviden a tothom a visitar les seves creacions durant la setmana de l’escenografia

Els nens i nenes que estan participant al Casal CreActiu de l’Estiu Actiu han dedicat la segona setmana a l’escenografia. Han dissenyat dos aparadors i conviden a tothom a visitar-los durant l’estiu. Aquests es troben a l’oficina de la Unió de Botiguers i al Fortí de l’Estrella.

A la Unió de Botiguers de Ripoll (a la plaça Clavé) s’hi pot trobar un esclat festiu de llaminadures, els infants d’un grup de 1r. 2n. i 3r. de primària, amb bon gust i imaginació i utilitzant tot de material reciclat han ideat un volcà que expulsa llaminadures i una caseta de sucre. L’altre grup de 1r. 2n. i 3r., han recreat un grup de dofins gaudint de la posta de sol al mar.

Al Fortí de l’Estrella (al carrer Pirineus, 14) el grup d’infants de 4t. 5è. i 6è. ens transporten al fons marí. Des de l’organització del casal es vol fer un agraïment especial a la UBR per haver cedit els aparadors.

El Casal CreActiu compta aquest any amb una mitjana de 35 inscripcions per setmana, d’infants de primària. Sota el lema “Buscant somriures amagats” s’han emmarcat cinc setmanes temàtiques al voltant de les arts escèniques -el guió, l’escenografia, l’atrezzo, la interpretació i la representació- i els artistes convidats són : El guió, Montse Maestre; l’escenografia, Raül Duque de Ninot Estudi (qui ha vingut aquesta setmana); l’atrezzo, Judit Sabaté; la interpretació i representació, Jordi Pérez de la Cia. La Sargantana.-