Dissabte 2 de setembre a les 22 h. concert per la Pau, a la plaça del Monestir de Ripoll

Aquest proper dissabte 2 de setembre de 2017, a les 22:00 hores, a la Plaça del Monestir de Santa Maria de Ripoll i arrel dels atemptats de Barcelona i Cambrils, diferents artistes cantaran per la pau amb el lema “Unim les veus al Bressol de Catalunya”, seguint les accions de “Ripoll per la Pau, un pas endavant”. Marina Rosell, Pep Poblet, Gossos o Marc Parrot són alguns dels artistes que estaran presents a l’acte solemne.

“Unim les veus al Bressol de Catalunya” és un concert solemne i gratuït a favor de la pau i la convivència on es vol mostrar el rebuig cap al terrorisme i qualsevol acte violent. Des del Bressol de Catalunya es vol enviar un missatge en defensa dels valors que s’han conviscut a Ripoll. L’acte, presentat per la periodista Mònica Terribas, comptarà amb la presència dels cantants; Marina Rosell, Marc Parrot, Feliu Ventura amb el guitarrista David Fernández, els ripollesos; Monik Bargalló, Jordi Galán acompanyat amb el pianista Joan Amils, l’eurovisiu Manel Navarro, els grups; Gossos, Barcelona Gipsy Balkan Orchestra i Inumazigh, el saxofonista Pep Poblet, la violoncel•lista Eva Curtó i la Companyia de Dansa del Ripollès “Un sol traç” amb dels músics Nur Camerata. Degut a la gran acceptació de la iniciativa al sector artístic, des de la organització no es descarta la incorporació d’algun altre artista.

Impulsat sense ànim de lucre per Brivall Studio i Tarré Management, empreses consolidades en el sector cultural i musical establertes a la comarca del Ripollès i amb el suport i col•laboració de l’Ajuntament de Ripoll.

2017-09-05T10:21:50+00:00 30 agost 2017|Actualitat Ajuntament|