Es fa aquests dies perquè és l’època de menys afluència a la piscina i els clubs esportius fan descans estival

Com cada any les instal·lacions esportives es tancaran uns dies per poder fer el manteniment anual i gaudir d’uns equipaments renovats i òptims per afrontar la nova temporada. D’ençà de fa uns anys es fa el mes d’agost perquè estadísticament és quan, per una banda, la piscina rep menys persones usuàries i per l’altra s’aprofita que en l’àmbit de clubs esportius hi ha una parada estival. Així, les instal·lacions es tancaran del dilluns 5 d’agost i s’obriran el dilluns 19 a les 3 de la tarda.

Els treballs a la zona d’aigua consisteixen en el buidatge de les dues piscines per netejar, desinfectar i rejuntar per evitar pèrdues d’aigua. També es canviaran totes les reixetes que envolten la piscina i es farà una neteja exhaustiva de tota la zona i dels vestidors. Pel que fa al camp de futbol l’empresa Actiesport farà el manteniment de la zona de gespa. Es canviaran les 6 xarxes de les porteries, es renovaran els seients trencats de les graderies i es netejaran a fons els vestidors. A la pista del pavelló s’hi pintaran de nou les línies d’hoquei, bàsquet i futbol sala, es renovaran els seients trencats de les graderies i també es netejaran els vestidors.

També es buidaran, netejaran i desinfectaran els acumuladors d’aigua Sanitària, que emmagatzemen l’aigua que va a les dutxes de totes les instal·lacions esportives, a càrrec d’eix ambiental, empresa especialitzada en la gestió d’aquesta maquinària. Així com es netejarà el clavegueram del bar del pavelló, del pavelló, camp de futbol, piscina i vestidors per mitjà de cadagua, empresa del sector que cada any se’n ocupa.