Eloi Palau i Nina Vabre van ser els vencedors de la categoria Elit. Hi van prendre part 140 ‘riders’ en 14 categories, procedents de Catalunya però també de tot l’estat i de l’àmbit internacional.

Aquest diumenge, 24 d’abril, el Centre de Tecnificació Esportiva de l’Avellaneda de Ripoll va ser l’escenari de la segona jornada de la Copa Catalana de Trial 2022 de la Federació Catalana de Ciclisme. Per segon any consecutiu, aquesta prova ha fet parada a la nostra vila, amb més de sis hores de competició, 140 riders inscrits i 14 categories diferents. Alguns dels millors esportistes catalans en aquesta modalitat hi eren presents, a més d’altres provinents de tot l’estat i també d’Itàlia, França, Gran Bretanya o Brasil.

Els i les participants van haver de superar un circuit de cinc zones (fent dues voltes) que combinava elements naturals com pedres i pendents de terra amb d’altres de formigó i travesses. El fang i la humitat complicaven les zones durant les primeres hores de la jornada, però el clima finalment era benèvol i amb la sortida del sol tot va millorar.

En la categoria Elit masculí, es va imposar el rider de Viladrau Eloi Palau, en una primera plaça molt disputada amb l’olotí Martí Vayreda. El tercer graó del podi va ser pel campió del món l’any 2019, Sergi Llongueras. Pel que fa a l’Elit femení, la jove francesa resident al Centre de Tecnificació Esportiva de Ripoll Nina Vabre va ser primera, amb els mateixos punts que Laia Esquís, segona. Completava el podi Mònica Castellà. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Ripoll, Josep Isern, va ser present al podi d’entrega de trofeus.

Per conèixer més detalls i consultar tots els resultats i guanyadors, consulteu la pàgina web de la Copa Catalana de Trial.