El consell comarcal anticipa 18 expedicions de tornada del transport escolar per l’avís de nevades

Atès l’avís de nevades emès per Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya i d’acord amb la direcció general de Protecció Civil, el Dispositiu especial de nevades del Consell Comarcal de Ripollès ha decidit anticipar el retorn de diverses línies de transport escolar:

· L’horari de tot el transport escolar d’Educació primària s’unificarà amb el de secundària. Totes deu expedicions s’iniciaran a les 14.30 h.

· Totes les expedicions de transport escolar d’Educació secundària es faran a les 14.30 h, cosa que suposa l’avançament del servei a cinc de les tretze expedicions previstes.

· Les tres línies d’Educació especial efectuaran el viatge de retorn a les 14 h

· El servei urbà de transport escolar de Ripoll s’efectuarà amb normalitat. Si les condicions meteorològiques ho impedeixen, se suspendrà.

Actualment al Ripollès tenen carnet de transport escolar 168 alumnes d’Educació primària, 222 d’Educació secundària i 13 d’Educació especial. D’entre tots aquests, 114 són usuaris de transport escolar urbà de Ripoll. Tots plegats són els usuaris potencials del servei i, per tant, les alteracions de l’operatiu només afectaran aquells usuaris que avui tinguessin previst utilitzar el transport. El servei consta de setze rutes per on transcorren diverses expedicions.

Mentre segueixi actiu el pla Neucat, la subàrea d’Ensenyament i el govern del Consell Comarcal del Ripollès seguiran atentament l’evolució de la meteorologia de la comarca en coordinació amb les escoles, les AMPA, els ajuntaments i el Centre de coordinació d’emergències de Catalunya per continuar garantint la seguretat dels alumnes i que puguin desplaçar-se entre els centres educatius i les seves llars sense incidències. Aquest és un dels protocols d’actuació del Dispositiu especial de nevades, que també estableix la comunicació minut a minut de les incidències a través dels diversos canals de comunicació del Consell Comarcal del Ripollès: el web, el Facebook, el Twitter i l’Instagram.

Nota emesa des del Consell Comarcal del Ripollès

2018-02-01T14:04:41+00:001 febrer 2018|Actualitat Ajuntament|