Aquest matí del divendres 19 de novembre, a Ripoll s’ha volgut commemorar el dia internacional dels Drets dels Infants. Des de l’Ajuntament i el Consistori Infantil s’ha convidat a les classes de 6è de les escoles de primària de la vila, així com als alumnes del centre d’educació especial Dr. Ramon Suriñach, a una petita celebració a la plaça de l’Ajuntament. Hi ha pogut assistir els infants de les escoles Joan Maragall, Salesians i Dr. Ramon Suriñach, mentre que per prevenció davant la situació de Covid-19 no ho han pogut fer els centres Vedruna i Tomàs Raguer. Tot i això, aquestes dues escoles han estat representades pels seus companys, expressant també els seus desitjos durant la commemoració.

En arribar a la plaça, els i les alumnes han pogut inflar globus i escriure-hi desitjos per als infants de tot el món, perquè el que més han destacat és que volen que tots els nens i nenes del planeta puguin gaudir dels seus drets i créixer en unes bones condicions. Quatre de les membres del Consistori Infantil, amb l’ajuda d’alguns dels seus companys i la regidora d’Educació Mª Dolors Vilalta, han llegit el manifest del dia internacional. Després s’ha fet un compte enrere i s’han deixat anar tots els globus amb els desitjos al cel. L’alcalde Jordi Munell ha fet la clausura de l’acte.

Durant els dies previs a la celebració les escoles han omplert unes cartolines amb més desitjos per als infants de tot el món, les quals s’han mostrat durant l’activitat, juntament amb una obra de l’artista Carme Solé i Vendrell.

Galeria de fotos de la commemoració: https://photos.app.goo.gl/crdjqS5mgxBuUENC6