Aquesta setmana s’ha publicat el cinquè número del butlletí d’informació esportiva de Ripoll: ‘Viu l’Esport al Bressol de Catalunya’. En aquesta ocasió, la portada està dedicada a les obres de canvi de gespa artificial al camp de futbol que començaran aquest mes de setembre. A l’entrevista, en Juan Avilés, responsable de l’Escola de Futbol sala Ripoll, que tot i un any atípic pel que fa a les competicions esportives, ha guanyat la Copa Catalunya.

A l’apartat de notícies, s’hi destaca la competició esportiva de cal•listènia al Parc de la Devesa, l’estada del campus de Pol Manrubia, els resultats esportius dels alumnes del CTER, el retorn del Trofeu Cabina i la bona acceptació que ha tingut, la millora a les instal•lacions esportives municipals i la piscina i finalitza amb el torneig de futbol sala celebrat a l’Avellaneda. En aquest número també es fa un avanç de les activitats esportives que es podran fer a la piscina i pavelló municipal i a les quals es podrà inscriure a partir del 24 d’agost.

Els 300 exemplars en paper del butlletí es repartiran durant els pròxims dies pels equipaments municipals i també per establiments com ara forns i comerços. Per ara, ja es pot descarregar en format PDF a través de l’enllaç següent:

Descarrega el cinquè número del butlletí d’informació esportiva de Ripoll