L’Ajuntament de Ripoll i el Consell Esportiu del Ripollès organitzen un casal esportiu per a aquesta Setmana Santa. És una proposta pensada per a nens i nenes nascuts/des entre els anys 2009 i 2017, ambdós inclosos (de 4 a 12 anys). Es vol que aprofitin les vacances per gaudir de la pràctica de jocs, esports i d’altres activitats. Les jornades es realitzaran del 29 de març a l’1 d’abril, de les 9 a les 13 h, amb un servei d’acollida de les 8.30 a les 9 h i de les 13 a les 13.30 h. Les activitats es desenvoluparan a les instal·lacions del Centre de Tecnificació de l’Avellaneda, a més d’una sessió d’activitats aquàtiques a la piscina municipal.

Al casal s’hi treballaran les habilitats motrius i les qualitats físiques bàsiques. El principal objectiu és fomentar la pràctica esportiva saludable, la relació amb la resta de participants i gaudir de la pràctica esportiva en grup. Els grups seran reduïts, seguint les restriccions del PROCICAT. Aquest divendres, 26 de març, es farà una reunió informativa, telemàtica, amb les famílies dels inscrits a les jornades.

Com inscriure’s?

Les inscripcions s’han de fer a l’adreça http://inscripcions.ceripolles.cat. El termini finalitza a les 12 h del dia 26 de març. L’import de la quota d’inscripció és de 40 euros per participant. En el cas que siguin dos o més germans l’import baixa a 32 € per persona. Per fer efectiva la inscripció cal ingressar l’import de la quota al compte del banc Sabadell amb l’IBAN número: ES62 0081 0152 4500 0117 8827. S’ha d’indicar el nom del participant en el concepte de la transferència/ingrés.

Què han de portar els participants?

Els infants participants han de portar mascareta, esmorzar, ampolla d’aigua, roba còmoda i calçat esportiu. A més, per anar a la piscina caldrà banyador, tovallola, xancletes, roba interior de recanvi i, opcionalment, ulleres de piscina. La recollida dels participants, tant a l’inici com a l’acabament de l’activitat, es farà a l’entrada del pavelló de l’Avellaneda. Si no s’arribés als 10 inscrits, l’organització es reserva el dret de suspendre l’activitat.

PDF informatiu sobre el casal