Aquest 2023 el Carnestoltes de Ripoll recupera les seves dates de celebració habituals i La Comi de festes ha preparat, com sempre, la 24a edició de la Ruta Hippie, les rues de Carnestoltes i la celebració infantil. A continuació, us compartim tota la programació:

Divendres 24 de febrer – RUTA HIPPIE DEL ROMÀNIC

  • De 18 a 20 h a la sala Eudald Graells es realitzaran les inscripcions dels participants de la ruta. El preu de la inscripció és de 12 €.
  • A les 22 h: Inici dels actes de Carnestoltes amb el pregó del Rei Carnestoltes a la plaça de l’Ajuntament. A continuació, es donarà l’inici de la Ruta Hippie. Tots els participants s’hauran de concentrar a la plaça del Monestir per donar el tret de sortida i poder validar la cartolina. Un cop acabades totes les proves, el cartó amb les puntuacions s’hauran de retornar a qualsevol membre de La Comi a la plaça del Monestir, al mateix lloc del tret de sortida. Ambientació musical amb la xaranga Estrella Band.
  • A partir de la 01 h a la Sala Eudald Graells Dj’s: robertdepalma i amordetemazos.

*Durant tot el divendres s’obrirà un enllaç a l’entràpolis per les persones que no facin la ruta, però vulguin entrar a la festa.

Cartell de la 24a Ruta Hippie

Dissabte 25 de febrer – CARNESTOLTES

  • 18:00 h: Rua Oficial del Carnestoltes 2023. Recorregut: C. Concepció Ducloux, Crta. Barcelona, Passeig Ragull, C. Macià Bonaplata, Passeig Sant Joan, Pont d’Olot, C. Bisbe Morgades, Pl. Ajuntament, C. Berenguer el Vell, Ctra. Ribes, C. Prat, C. Nou, Pl. Gran i Ctra. Barcelona on es realitzarà el ball davant el jurat.
  • 23:30 h: Rua Golfa. Recorregut: Pl. Ajuntament, C. Berenguer el Vell, Ctra. Ribes, C. Prat, C. Nou, Pl. Gran, Ctra. Barcelona fins al Pavelló Municipal d’Esports.
  • A partir de la 01:00 h: Gran Ball de Carnestoltes amb Tàrraco Surfers i Mon Dj al Pavelló Municipal d’Esports. Preu: 12 € (inclou: adults una consumició i menors dos refrescs).

Venda d’entrades anticipades 

Autorització per a l’entrada de menors al Pavelló

Diumenge 26 de Febrer – CARNESTOLTES INFANTIL

  • 17:00 h: Cercavila infantil des de la plaça de l’Ajuntament fins al Pavelló Municipal d’Esports.
  • 18:00 h: Animació infantil amb Els Atrapasomnis.