Enguany el Carnestoltes de Ripoll se celebrarà en unes dates inèdites, ja que es va haver d’ajornar a causa de la pandèmia. El cap de setmana del 27, 28 i 29 de maig la vila s’omple d’activitats per celebrar la festa de la gresca i la disbauxa. Aquí podeu trobar tot el programa d’actes:

Divendres 27 de maig: 23ª Ruta Hippie de Romànic de Ripoll

De les 18 h i fins a les 20 h:  Inscripcions a la Devesa del Pla. (Grups entre 4 i 6 components)

21:45 h: Pregó per començar el Carnestoltes 2022 a càrrec de la Reina Carnestoltes a la plaça del Monestir i tot seguit tret de sortida de la Ruta Hippie de Romànic.

00:30h: Final de la Ruta Hippie a la plaça del Monestir, a continuació, ruta amb els Entrompats band fins a la Devesa del Pla on hi haurà Revival amb DJ Surda i seguidament amb la DJ Xekspir.

Descarrega el cartell (PDF)

Dissabte 28 de maig: Rua de Carnestoltes

17:00 h: Rua Oficial del Carnestoltes 2022. Recorregut: C. Concepció Ducloux, Crta. Barcelona, Passeig Ragull, C. Macià Bonaplata, Passeig Sant Joan, Pont d’Olot, C. Bisbe Morgades, Pl. Ajuntament, C. Berenguer el Vell, Ctra. Ribes, C. Del Prat, C. Nou, Pl. Gran i Ctra. Barcelona on es realitzarà el ball davant el jurat.

23:30 h: Rua Golfa des de la plaça de l’Ajuntament fins a la Devesa del Pla. Recorregut: Pl. Ajuntament, C. Berenguer el Vell, Ctra. Ribes, C. Del Prat, C. Nou, Pl. Gran, Ctra. Barcelona fins a arribar a la rotonda del Mercadona i finalment a la Devesa del Pla.

A partir de la 01:00 h: Gran Ball de Carnestoltes amb Band Idos i Mon Dj a la Devesa del Pla de Ripoll. Venda d’entrades anticipades a través d’Entrapolis fins al dia 29 de maig a les 02:00 h.

Diumenge 29 de maig. Carnestoltes Infantil

17:00 h: Cercavila infantil des de la plaça de l’Ajuntament fins a la Devesa del Pla.
18:00 h: Animació infantil amb en Jordi Tonietti a la Devesa del Pla.

Descarrega el cartell (PDF)

V Concurs d’aparadors

Tens un comerç a Ripoll? Participa al V Concurs d’aparadors de Ripoll! Aquí tens les bases:

  • Poden participar tots els establiments del municipi de Ripoll.ç
  • El concurs premiarà l’aparador millor decorat. La temàtica és lliure, i el premi consisteix en un anunci gratuït de mitja pàgina a la revista d’El Guirigall de setembre, i la difusió a les xarxes de Ripoll Comerç del vostre comerç.
  • Els aparadors hauran d’estar engalanats el 26 de maig al matí.
  • Es facilitarà un distintiu per a tots els establiments participants que acreditaran la seva participació en el concurs, i que haurà de ser exposat a l’aparador durant tot el període de durada del concurs.
  • L’elecció de l’aparador guanyador es farà a través de votació popular a les xarxes socials. Del recompte de número de ‘likes’ de la votació en sortirà el resultat de l’aparador guanyador.
  • Votació popular: es portarà a terme entre el dijous a la tarda fins al dissabte a la nit.
  • El lliurament es farà a la mitja part del ball de carnestoltes, que enguany es fa a la devesa del pla.
  • El període d’inscripció és fins al 25 de maig del 2022. Per apuntar-te, accedeix a aquest enllaç.