Enguany Ripoll celebrarà el Carnestoltes els dies 8,9, i 10 de març, tres dies d’activitats pensades per a tots els públics. Encetarà la disbauxa el divendres , la 21 a Ruta Hippie del Romànic, un clàssic del Carnestoltes Ripollès. A les 21.30 hi haurà activitat pels més joves, la Flower Power i a partir de les 23 h començarà la Ruta Hippie.  Les inscripcions es podran fer el mateix dia de les 16 h a les 20.30 h a la sala Eudald Graells.

El dissabte el matí, a partir de les 11.30 h  els alumnes de l’escola de Teatre de Ripoll oferiran animació a la plaça Sant Eudald. A partir de les 16.30 les carrosses es començaran a situar a la zona del pla. El tret d’inici de la rua serà a  les 17.30 (consultar recorregut en el cartell). La rua Golfa començarà a les 23.30 a la plaça Ajuntament i finalitzarà a la 1 de la matinada al pavelló Municipal d’Esports on arrencarà el Gran Ball de Carnestoltes amb BALAHITS i DJ.

Diumenge serà el torn dels més petits. A les 17 h cercavila amb sortida des de la plaça de l’Ajuntament i a partir de les 18 h animació infantil al Pavelló Municipal d’Esports amb la SAL DELS MARS, que oferiran l’espectacle DANSES ESBOJARRADES.

Tota la informació dels 3 dies en aquest fulletó

Programa Ruta Hippie

Programa Carnestoltes

Full d’autorització accés menors de 16 anys

Política i autorització d’assistència per a menors de 16 anys.

Ordre RUA Carnestoltes