Des del 24 d’abril la gestió de la recollida selectiva de paper i cartró de grans productors, bé siguin particulars, comercials o empreses ha deixat de ser competència directa de l’Ajuntament de Ripoll i ho gestiona el Consell Comarcal juntament amb les empreses contractades.

En el cas del municipi de Ripoll, el Consell ofereix fer la recollida del paper – cartó comercial els dilluns, dimecres i divendres a les 11 del migdia, en una ruta de recollida que es pot visibilitzar en el plànols que s’adjunten. Per adherir-se a aquest servei, cal que els establiments interessats truquin (972 714142) o s’adrecin a l’Ajuntament per tal que els incloguin en la ruta de recollida i els donin més informació.

La previsió d’aquest servei és de tres dies a la setmana però tot i això, aquells establiments que generin molta quantitat de paper i cartró, podran sol·licitar que es faci el servei tants dies com sigui necessari, sempre comunicant-ho prèviament a l’Ajuntament o l’Àrea de Territori i Sostenibilitat del Consell Comarcal del Ripollès (972 703211).

Aprofitem per recordar que el cartró cal deixar-lo sempre plegat, dins l’horari establert i en un punt dins la ruta delimitada.

Ruta tota població

Ruta Centre