Campanya de sorolls nocturns i civisme

L’època estival acompanya a gaudir del carrer, dels parcs, de les terrasses dels bars i restaurants, etc.  i la  problemàtica del soroll nocturn s’incrementa. Per aquest motiu s’han repartit als bars i restaurants de la vila uns posagots amb el lema “RESPECTEU-NOS. Els veïns us donen les gràcies”. És cert que cal cercar un equilibri entre el dret a gaudir de les terrasses i l’oci nocturn i el dret a descansar per part dels veïns, ja que en algunes ocasions, i sovint sense adonar-nos-en, podem molestar a les persones que viuen properes als establiments.

Així mateix el posagot també fomenta les normes bàsiques de civisme recordant que “El carrer és casa de tots”. Des de l’Ajuntament es treballa per mantenir l’entorn urbà i combatre els actes incívics (que suposen un cost que ha de pagar tota la ciutadania)  però és imprescindible que el ciutadà col•labori per tal que això sigui possible.

A Ripoll convivim persones amb diferents necessitats que s’han de satisfer sense crear molèsties als altres.  Els civisme i la convivència és cosa de tots i tots en som responsables.

2017-08-09T09:50:59+00:00 9 agost 2017|Actualitat Ajuntament|