S’organitza un Bicibús conjunt de totes les escoles de Ripoll i la Festa de la Bicicleta a la Devesa del Pla, el divendres 3 de juny.

Per commemorar el Dia Mundial de la Bicicleta, des del projecte del Bicibús Ripoll i l’Ajuntament, s’organitza una bicicletada conjunta convidant a totes les escoles de la vila a formar-ne part. Així, es vol aconseguir un Bicibús conjunt de tots els centres de Ripoll, que acabi amb una gran Festa de la Bicicleta a la Devesa del Pla.

Des de les 17.20 h, començarà la bicicletada de la massa crítica familiar per recollir als infants de Ripoll. Sortirà de la Devesa del Pla i farà parades a la plaça del Monestir (17.35 h) i a la plaça 1 d’Octubre, a la Biblioteca (17.40 h). El destí de tot aquest grup serà altra vegada la Devesa del Pla. Els més menuts hi arribaran directament per l’avinguda del Tèxtil i la resta faran una volta una mica més llarga. Perquè els infants hi puguin participar, els pares i mares els han d’inscriure al següent formulari:

Posteriorment, a partir de les 18 h, començarà la Festa de la Bicicleta a la Devesa, amb un berenar popular, circuits d’habilitat i un espectacle de Jessica Arpin, qui fa acrobàcies en bicicleta, a partir de les 18.30 h. I a les 19.15 h, per rematar la jornada, es farà l’entrega de premis de la Lliga de Marxes Infantils de Ripoll.

El projecte del Bicibús a Ripoll és una iniciativa de l’AFA del Joan Maragall, amb el suport de Canvis en Cadena, l’Ajuntament i l’associació Leader Ripollès Ges Bisaura.

Descarrega el cartell (PDF)