Balanç molt positiu de la Setmana de la mobilitat sostenible i segura 2017

Acabada la setmana de la mobilitat sostenible i segura 2017 en fem un balanç molt positiu per la gran quantitat de participants així com de varietat d’activitats que s’han programat.
Al llarg de la setmana han estat més de 600 les persones que han participat en una o vàries de les activitats. Tot plegat s’ha organitzat des de l’ajuntament de Ripoll, el Pla de Desenvolupament Comunitari i el Consorci de Benestar del Ripollès, i juntament amb altres entitats i serveis de la vila s’han organitzat diferents actuacions que s’han dut a terme al llarg de la setmana.
Per tal d’arribar a la màxima ciutadania possible hi hagut activitats per a totes les edats. El tret de sortida va tenir lloc el diumenge 17 de setembre amb la Festa sobre rodes, que va aplegar unes 100 persones.
El dilluns 18 i el dimarts 19, més de 150 joves de primària van participar a la Gimcana «Ripoll accessible per a tothom». El mateix dimarts a la tarda es van obrir les portes a l’àrea de trial bicicleta per tal que tothom pogués practicar aquesta modalitat esportiva.
Finalment, el divendres 22 va tenir lloc la Caminada per l’envelliment actiu, on avis de les dues residències de Ripoll, acompanyats de joves i nens de les escoles van passejar pels carrers de Ripoll. En total s’hi van aplegar més de 300 persones a més de membres de diverses entitats de la vila.

2017-09-29T11:01:52+00:00 25 setembre 2017|Actualitat Ajuntament|