Avui a la tarda hi haurà una reunió entre diferents Departaments de la Generalitat i l’Ajuntament per gestionar les accions a fer en una comunitat afectada pels actes terroristes comesos.

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, visitarà avui dilluns, 21 d’agost, l’Ajuntament de Ripoll. Borràs clourà, a les 18.15 hores, una sessió de treball impulsada pel consistori sobre com gestionar a nivell municipal el treball en una comunitat afectada per un atemptat terrorista.

A la reunió de treball, prèvia a la incorporació de la consellera,  que començarà  a les 17.00 hores hi participaran el secretari d’Immigració, Oriol Amorós, el director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell, i el Director Territorial del Departament d’Ensenyament de Girona, Josep Polanco.  La reunió serà liderada per  l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell; el president del Consorci de Benestar Social del Ripollès, Joan Manso; a més de diferents regidories municipals i tècnics de diferents àrees. A la jornada de treball també hi participarà la directora del Consorci de Benestar Social del Ripollès, així com la tècnica de cohesió social del consorci.

L’objectiu d’aquesta trobada es  traçar les línies de treball i les actuacions que es portaran a terme,  per  tal que els fets ocorreguts afectin el menys possible la bona  convivència que hi ha hagut fins ara i evitar brots islamofòbics.

Des del Consistori Ripollès es te clar que és una tasca que cal fer conjuntament amb els agents socials i educatius,  amb les entitats i associacions del municipi, amb els serveis municipals, etc.,  per tal d’anar tots en la mateixa direcció. Per aquest motiu,  en els pròxims dies,  es convocarà una reunió amb tots els citats,  incloses  les entitats Musulmanes de Ripoll.

En acabar la sessió de treball, que serà a porta tancada,  la consellera i l’alcalde atendran els mitjans de comunicació en el mateix Ajuntament.

2017-09-05T10:26:23+00:00 21 agost 2017|Actualitat Ajuntament|