Ja és aquí l’AVENTURA’T, el casal d’estiu JOVE de Ripoll! Si tens entre 12 i 16 anys i vols aprendre, passar-t’ho bé i compartir una estona amb amics i altres joves… no t’ho pensis i viu la teva aventura!

Enguany, seguim apostant per un casal d’estiu inclusiu i a més, aquest any, hi sumem una mirada d’educació 360, aconseguint així, un casal d’estiu obert a tothom i amb la participació de tothom! Estem treballant en xarxa amb diferents agents i entitats del territori per tal que el casal d’estiu sigui un casal de totes i per a totes les joves del poble!

Aquest any el casal guanyarà en diversitat, en tots els sentits! Per començar, l’oferta serà diversa, feta per a tots els gustos. Serà un casal on cada jove podrà triar la seva aventura! Veureu que està organitzat per setmanes temàtiques amb l’objectiu que pogueu triar aquella que més us motivi!

A més, el casal està dissenyat per acollir totes les necessitats i sensibilitats existents al territori! Tot això, sumat a un equip de monitoratge potent i format per treballar la diversitat com un fet enriquidor, permetrà posar al centre l’educació en valors, el companyerisme i la diversió per a tothom! Estigueu atentes, perquè el 10 de maig… COMENÇA L’AVENTURA!!!

Si teniu qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres a:

  • Telèfon (whatsapp): 630785704
  • Instagram: @ripolljove

Per a més informació, podeu fer un cop d’ull al cartell general o als de cada setmana (hi podeu accedir a través d’aquest cartell interactiu):