Una alcaldessa infantil jugadora del Barça

Magalí Capdevila, l’actual alcaldessa del Consistori Infantil de l’Ajuntament, fitxa per jugar al Club dels seus somnis, el FC Barcelona.

Després d’una excel·lent temporada com a jugadora del Vic Riuprimer Refo i de la selecció Catalana Sub 12, el FCB la va convocar per anar a passar unes proves a la ciutat esportiva Joan Gamper. Acompanyada dels seus pares van parlar de les dificultats de la distància i els desplaçaments, que ens el cas de noies el club no cobreix. Al cap d’uns dies, que es van fer eterns i quan el somni semblava esvair-se, va arribar la trucada definitiva. Primer de tot el coordinador del futbol femení l’hi va fer un reguitzell de preguntes, prioritzant els estudis i les notes, l’alimentació o els horaris de descans.

Ara la Magalí té clar que comença una nova etapa en la qual caldrà compaginar el 1er curs d’ESO que cursarà a l’IES Abat Oliba de Ripoll i baixar 2 vegades per setmana als entrenaments, a més assistir al partit. Segons paraules de la pròpia Magalí, al Barça busquen l’excel·lència en tots els sentits, no n’hi ha prou en jugar bé a futbol. Ella té clar que donarà tot el que estigui al seu abast per tal que aquesta experiència l’ajudi a créixer físicament, tècnicament i a assolir maduresa.

2017-07-25T14:51:59+00:00 25 juliol 2017|Actualitat Ajuntament|