Així serà la Cavalcada de Reis de Ripoll 2022

El dilluns, 3 de gener, la Cartera Reial arribarà a la vila a partir de les 17.30 i recollirà cartes a la Sala Eudald Graells.

Aquest 2022 es recupera la Cavalcada de Reis pels carrers de Ripoll, durant la tarda i el vespre del dimecres 5 de gener. Ses Majestats arribaran des de l’Orient a partir de les 18.00 h i entraran a la vila per la carretera de Barcelona, seguint pel passeig Ragull, el carrer Macià Bonaplata, la carretera d’Olot, el carrer Indústria, el carrer Tarragona, el carrer Progrés, passaran altre cop pel Macià Bonaplata, entrant a la plaça Gran, passant per la plaça de Sant Eudald, el carrer Sant Pere i finalment, la plaça Abat Oliba on acabaran el recorregut. Durant la Cavalcada, cal tenir present que cal portar la mascareta ben posada i evitar aglomeracions, a banda de tenir un fanalet i cantar ben fort la cançó dels Reis.

Un cop a la plaça Abat Oliba, Ses Majestats no faran el discurs que solien fer des de l’Ajuntament, sinó que s’encaminaran al Claustre del Monestir de Santa Maria, on qui ho vulgui podrà entrar a deixar les cartes. S’accedirà per la Sala Abat Senjust (pl. Ajuntament, 3) i cal fer reserva prèvia per a poder-hi entrar. Es podrà reservar a partir del 31 de desembre a l’enllaç següent: http://entrapol.is/05OlQ

A l’interior del Claustre, també és obligatòria la mascareta i mantenir les distàncies entre els diferents grups bombolla. Fem de la rebuda dels Reis de l’Orient un acte segur!

La Cartera Reial el 3 de gener

Com a avantsala de la rebuda dels Reis, la Cartera Reial farà acte de presència a Ripoll el dilluns, 3 de gener, a les 17.30 h. Serà amb una cercavila des de la plaça de l’Ajuntament fins a la Sala Eudald Graells (pg. De Sant Joan, 1), on la Cartera de SSMM rebrà a tots els infants que desitgin portar-li les seves cartes. En aquest cas, no cal reservar entrada, però sí que s’ha de tenir clar que l’entrada serà esglaonada i caldrà mantenir les bombolles de convivència.

Videotrucades de la patgessa als infants confinats/des

Si aquesta nit de Reis teniu infants confinats/des a Ripoll i voleu que rebin una videotrucada de la patgessa de SSMM, us podeu inscriure al formulari que trobareu a l’enllaç següent:

Les videotrucades es faran el 5 de gener a partir de les 19 h mitjançant WhatsApp, per ordre d’inscripció. Es tracta d’un servei per alegrar una mica la nit a aquells infants de Ripoll, que per motius de confinament domiciliari relacionats amb la COVID-19 no poden assistir presencialment a la rebuda de cartes.

Comparteix a les xarxes. Tria la plataforma!