Avui, 30 d’octubre, han entrat en vigor les noves restriccions decretades per la Generalitat de Catalunya, per tal de combatre la segona onada de contagis de la Covid-19. Les noves mesures tindran diferents afectacions en els serveis i equipaments municipals de Ripoll.

OFICINES MUNICIPALS

L’Ajuntament  només atendrà presencialment amb cita prèvia de 9 h a 14 h. Es pot trucar de dilluns a divendres de 8 h a 14.30 h al 972714142 per sol·licitar cita. Cal  prioritzar l’atenció telefònica i telemàtica.

PISCINA, PAVELLÓ MUNICIPAL D’ESPORTS, PAVELLÓ DE L’AVELLANEDA, GIMNÀS DE L’AVELLANEDA, CAMP DE FUTBÓL

Les instal·lacions piscina, pavelló municipal d’esports, pavelló de l’avellaneda, gimnàs de l’avellaneda, camp de futbol queden tancades fins a nou avís. Així mateix es suspenen totes les activitats que s’hi desenvolupen, a la vegada que es limita l’accés a l’equipament. Només es mantenen les activitats dels alumnes del Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès.

BIBLIOTECA MUNICIPAL LAMBERT MATA

Obrirà els matins dilluns, dimecres i divendres de 10 h a 13 h i tardes de dilluns a divendres de 15.30 h a 20 h, exclusivament amb el servei de préstec bibliotecari.

CASAL DE JOVES EL GALLINER

Obrirà de dilluns  a divendres de 16 h a 19 h i els dimecres de 9 h a 13 h per atenció i formació individual. Queden suspeses les activitats de l’equipament fins a nou avís.

PUNT ÒMNIA EUDALD GRAELLS 

Obrirà en horari habitual de dilluns a dijous de 15 h a 19 h atenent només amb cita prèvia per ajudar en tràmits administratius i per fer tallers de grups bombolles de centres educatius.

MUSEU ETNOGRÀFIC

Obrirà les seves  atenent les visites segons la normativa anticovid19, amb aforament limitat al 33% i amb les mesures de seguretat pertinents,  de  dimarts a dissabte de 10 h a 13:30 h i de 16 h a 18 h i diumenge i festius de 10 h a 14 h. Queden suspeses les activitats de l’equipament fins a nou avís.

OFICINA DE TURISME

Segueix amb l’horari habitual d’atenció al públic de  dilluns a dissabte matí de 10 h a 13:30 h i  tarda de 15:30 h a 18 h. Diumenges de 10 h a 14 h.

MONESTIR DE RIPOLL

Es podrà visitar segons la normativa anticovid19, amb aforament limitat al 33% i amb les mesures de seguretat pertinents,  els matins de dilluns a dissabte de  10 h a 13.30 h i tardes 15.30 h a 18 h. Els diumenges i festius de 10 h a 14 h.

TEATRE CINEMA COMTAL

Les instal·lacions del Teatre Cinema Comtal queden tancades fins a nou avís. Així mateix se suspenen totes les activitats que s’hi desenvolupen, a la vegada que es limita l’accés a l’equipament.

ACTIVITATS CULTURALS i FORMATIVES MUNICIPALS

Queden suspeses fins a nou avís.

CEMENTIRI MUNICIPAL

Obrirà  de dilluns a diumenge de 9 h a 18 hores. Cal respectar la normativa  i les indicacions del personal del cementiri, de la Policia Local i de Protecció Civil referent a les mesures anticovid.

MERCAT
El mercat del dissabte mantindrà el seu format i la seva ubicació seguint els protocols establerts d’aforament al 33% , amb especial atenció a l’ús obligatori de la mascareta i la higiene de mans, així com a evitar aglomeracions.  Cal respectar la normativa de realització dels mercats ambulants i fer cas de les ordres que es puguin rebre del personal de seguretat del mercat, de protecció civil i de la policia local.