La piscina municipal de Ripoll i la resta d’equipaments esportius es reactiven aquest mes de setembre amb totes les activitats dirigides i extraescolars que ofereixen. Per una banda, del 6 al 17 de setembre es continuarà amb l’activitat estival d’Aquagym, els dilluns a les 18 h de la tarda i els dijous i divendres a les 9 h del matí. Per poder-hi assistir, cal apuntar-se a la recepció de la piscina.

Per altra banda, a partir del dimarts 24 d’agost comença el període de noves inscripcions per a les activitats extraescolars i per a adults, que s’iniciaran a partir del 20 de setembre. Activitats per a totes les edats com ara l’escola de natació, aigua joc, gimnàstica artística, dansa, aiguagym, aquafit, cardio-tono, pilates, ioga… Pel que fa a les activitats per a adults i gent gran, del 20 de setembre a l’1 d’octubre es permetrà que la gent les provi per tal de poder captar més usuaris. També hi ha algunes activitats que es realitzaran fora del seu horari habitual perquè més gent les pugui provar.

Millores durant l’estiu

Durant aquest estiu s’han estat realitzant millores als equipaments esportius situats a la zona de la carretera de Barcelona. A banda del manteniment general que cada any es realitza a la piscina, amb el seu buidatge i la neteja i desinfecció dels vasos, s’ha realitzat un rejuntat de la piscina petita i s’han canviat 40 lloses del terra del contorn dels vasos.

També s’estan realitzant millores al gimnàs del pavelló municipal. En concret, s’ha fet un projectat del sostre i s’hi ha col·locat noves plaques i llums led (sota un cost d’uns 12.000 euros), a més de posar un parquet nou al terra. Aquests dies s’estan finalitzant les obres per poder iniciar les activitats dirigides amb el gimnàs totalment nou.

A més, durant l’estiu s’han netejat les clavegueres i els desaigües de la zona de la piscina i s’han repintat les línies de la pista del pavelló.