Lorena Nájera i Judith Subirana, veïnes de Ripoll, han rebut 2.500 € cada una per seguir els seus estudis.

Aquest matí ha tingut lloc al Rectorat de la UVic-UCC l’entrega de lliurament de la Beca a l’Excel·lència Universitària “Comtal Vila de Ripoll”, a l’estudiant d’Infermeria Lorena Nájera, i la de Mestre en Educació Primària Judit Subirana. L’acte ha comptat amb la presència del rector, Josep Eladi Baños, del 2n tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Ripoll, Josep M. Creixans, i de les coordinadores  dels dos graus de les estudiants becades, Eva Rovira i Anna Vallbona.

Es tracta d’una beca anual implementada el 2014, que concedeix l’Ajuntament de Ripoll per a estudiants de la UVic residents al municipi de Ripoll que tinguin un bon expedient acadèmic i que necessitin una empenta econòmica per continuar els seus estudis. Enguany, coincidint amb la 5a edició, l’import s’ha duplicat i per tant s’ha pogut becar a dues persones que han rebut 2.500 € cada una, per seguir formant-se a la UVic-UCC.

El Rector de la Universitat d’ UVic-UCC ha agraït l’esforç que fa l’Ajuntament de Ripoll per contribuir a un dels principals objectius de la universitat UVic-UCC, en ajudar a vertebrar el territori des del coneixement. Per la seva banda, Josep M. Creixans ha manifestat la voluntat de la vila de Ripoll de premiar l’excel·lència dels seus joves i fer que el seu talent es quedi a la comarca. També ha demanat a les estudiants becades que recordin que són tots els Ripollesos i Ripolleses que amb els seus diners han ajudat a contribuir al seu èxit formatiu. Les coordinadores dels dos graus han afegit que ambdós casos són unes beques molt merescudes. Per últim la Lorena i la Judith han agraït a l’Ajuntament de Ripoll i a la UVic-UCC l’ajut i el suport ofert, que els permetrà seguir estudiant per poder aplicar els coneixements en el seu territori.