En el transcurs de l’acte també van presentar les carmanyoles que entregaran a tots els infants de P3 dels centres de la vila

Ahir a la tarda els nens i nenes del Consistori Infantil es van convertir en pintors per unes hores acompanyats de l’artista ripollès Eudald Alabau. Concretament van pintar unes flors,  amb els colors que simbolitzen cada escola, als suports de les plaques dels nadons nascuts a Ripoll els darrers anys. Situades a l’avinguda del Tèxtil els infants van considerar que els hi faltava un punt de color. Recordem que aquestes plaques estan situades a davant d’un arbre envoltat de flors que simbolitza l’arrelament d’aquests nens i nenes a la vila que els ha vist néixer.

Acompanyats de la regidora de Convivència, Participació i Educació, M. Dolors Vilalta, també van aprofitar per presentar les noves carmanyoles de material eco-sostenible que entregaran als alumnes de P3 de totes les escoles de Ripoll. Es tracta d’una de les propostes que van aprovar al seu plenari telemàtic del mes de febrer i que persegueix l’objectiu de reduir al màxim les deixalles a l’escola i fer dels centres uns espais més sostenibles. Les carmanyoles es repartiran al llarg d’aquesta setmana als centres. Encara que ho haguessin volgut fer en un acte públic, el fet de no poder barrejar bombolles no els hi ha permès.

Certament la pandèmia està  fent que la legislatura d’aquest any hagi d’esquivar contratemps i reinventar noves fórmules per seguir treballant, però cal considerar que no han deixat de fer-ho ni una setmana, que s’ha treballat telemàticament quan les mesures del PROCICAT  no han permès trobar-se i que estan realitzant moltes de les propostes que ells i elles mateixes han aprovat.

 

Galeria d’imatges https://photos.app.goo.gl/PjSbunYGTQ1U52BF6