A Ripoll l’estiu és ACTIU

L’Ajuntament de Ripoll organitza un any més la campanya Estiu Actiu, del 25 de juny al 27 de juliol,  i programarà 4 casals  que permetran cobrir la franja d’edat dels 3 als 16 anys:

  • Esplai D’estiu: adreçat a infants nascuts entre els anys 2012 i 2014. Un espai per jugar, i experimentar a través d’activitats creatives, taller, jocs, activitats aquàtiques i excursions. Es portarà a terme al CEIP Joan Maragall i en els equipaments esportius municipals.
  • Casal Creactiu: adreçat a infants nascuts entre els anys 2008 i 2011. Un espai per donar ales a la creativitat. Cada setmana es farà una descoberta plàstica de la mà d’un artista convidat. També hi haurà temps pel joc, les activitats aquàtiques i les sortides a la natura. Es portarà a terme al CEIP Joan Maragall, al equipament cívic la Devesa del Pla i en els equipaments esportius municipals.
  • Casal Esportiu: adreçat a infants nascuts entre els anys 2006 i 2011. Un espai per gaudir de les activitats esportives i de l’entorn. Jocs, esports, activitats aquàtiques, excursions, acampades, tot pensat per potenciar la convivència, l’autonomia i la diversió Es portarà a terme a les instal·lacions esportives municipals i espais a convenir.
  • Aventura’t: Adreçat a joves nascuts entre els anys 2002 i 2005. Esport i aventura s’alien per oferir una varietat d’activitats esportives, aquàtiques i de coneixement de l’entorn. Es portarà a terme al Casal de Joves el Galliner i a les  instal·lacions esportives municipals.

Per afavorir la conciliació de les vacances familiars els 4 casals oferiran la possibilitat d’inscriure’s per setmanes i d’optar a la possibilitat de servei d’acollida matinal  i de servei de menjador.

El preus del Casals es quantifiquen a la següent taula:

Com ja es habitual hi haurà descomptes d’un 15% als inscrits 4 o 5 setmanes, d’un 20 % als abonats a la piscina municipal i d’un 10% a família monoparental, nombrosa o en el cas de 2 o més germans (descomptes no acumulables entre si).

Les inscripcions es podran realitzar del 22 de maig a l’1 de juny a la pàgina web de l’Ajuntament de Ripoll, https://www.ripoll.cat/ i seguir les instruccions que es detallen. Si es requereix més informació es pot escriure un correu a estiuactiu@ajripoll.cat o adreçar-se a la Piscina Municipal de Ripoll.

Més informació al següent enllaç FULLETO estiu actiu 18

Inscripcions Tancades